Är det någon mer än jag som har en gubbe som är som en översexuell hund året runt?? Det ska pillas och klämmas så fort jag kommer inom räckhåll och en enda vanlig liten puss går inte för han bara måste ha en tutte att klämma på eller ett ben att jucka mot samtidigt! Ikväll när vi tittade på film råkade ena tutten glida ut i frihet, två sekunder tog det innan han hade sugit in hela i munnen med världens lyckligaste blick! Säger jag ifrån när han börjar bli pilsk så vankar han omkring, med slughet och förväntan i blick och bidar sin tid.. Så fort han ser att jag har båda händerna upptagna med t.ex matlagning så är han framme som en oljad blixt! Är det här ett vanligt beteende, vi har ändå sex ofta och ännu oftare nu när jag är gravid igen?! Det är som att leva med en Duracell- kanin på riktigt