Min dotter är 1 månad och 20 dagar, alltså 7 veckor skulle jag kunna tro om jag räknat rätt?. Nu är det så här att jag fick vår andra dotter den 21 februari. Mannen åkte iväg på en kort semester och var tillbaka den 25e mars, då hade jag slutat blöda. Vi hade sex den kvällen han kom utanför. Sen kunde jag småblöda lite de dagarna. Och så har vi haft sec 2 gånger till efter det och bägge gångerna kom han utanför igen.. (sorry for too much info) men nu är de så att jag får små slemmiga ljusbruna blödningar. och googlade detta och där står det att det skulle vara nidblödningar, då embryot träffar ägget något sånt. Börjar känna lite panik då jag VERKLIGEN inte vill ha en 3e. Vet inte om jag ska tro att det är gammalt blod från avslaget eller det verkligen är en nidblödning? Vad tror ni? När ska man testa ett grav test isåfall? GAHHHHH