Jag och min sambo har en dotter på 1,5år. Vi vill ha barn nr 2 men vägen dit är lång. Alltid är vardagen i vägen. Jag följde ägglossningen i appar och blev helt fixerad av det så stressen bara ökade. Min sambo får prestationstress under samlag och det blir som en blockad för honom, lusten finns men JÄTTESVÅRT att få utlösning i vagina. Det gör att min lust försvinner helt bara tanken på att försöka. Har testat ägglossningsstickor denna månaden i hopp om att minska stress. Gick si sådär. Blev neg på gravsticka. Min mens är oregelbunden och ofta svårt att veta när jag är fertil, då satsar vi alla kort på en dag typ. Jag tror vårat största hinder är frekvens av vaginalt samlag och oregelbunden cykel gör det svårare. När är det dags att söka hjälp? Nån som känner igen sig? Tips på att hitta lust och minska kraven?