Hej på er! Är så fundersam och har gått runt och tänkt mycket på hur mycket RUL och hjärtljudet på foster avslöjar om barnets kön, och hur mycket det brukar stämma. Jag är gravid med tredje barnet och har två flickor sen tidigare. Denna graviditeten har varit jätte annorlunda (inget illamående och stor mage). Jag har även hela tiden haft starka känslor om att det är en liten gosse som gömmer sig i mig. gjorde en tidigare Ultraljud i v. 13 där bm. sa att det ser ut att fostret har en snopp. När jag gjorde RUL i v. 19 hos en annan bm så var hon helt säker på att det är en liten tös som gömmer sig i min mage. Hjärtljudet har varit ca 152 den första gången. Vilket också kan tyda på att fostret är flicka (om man ska tro det den teorin/myt). Vad tror ni? Vad har ni för erfarenhet av RUL och hjärtljud? Är bara så nyfiken på vad det är för en liten baby som gömmer sig i min mage....