Hej! Har försökt att få syskon ”aktivt”(med ägglossningstest) i tre månader nu. Den 6-7 aug var ägglossningstestet positivt. Har sedan ca 1 vecka tillbaka börjat må illa, har ont i brösten och fick även en litenliten blödning för ett par dagar sedan(mer som en blodblandad flytning). Tänkte att man omöjligt kan känna av en eventuell grav redan så gjorde ägglossningstest igår igen och då var det positivt..? Kan man ha ägglossning så tätt och utan mens? Min mens är dessutom sen tre dagar nu. Nu på morgonen kom det dock litelite blod när jag gick på toaletten...? När jag var gravid med dottern så var det ungefär samma grej, först en litenliten blödning, positivt ägglossningstest och sedan positivt gravtest. Jag var dock då i v 7-8 när jag plussade. Finns det någon med erfarenhet? Har beställt hem test men vill så gärna veta om de finns en möjlighet att jag är gravid!?