Jag får hela tiden höra av min barnmorska, bekanta och vänner att jag är så himla smal och fin som gravid. Att jag har en slank kropp med enbart en bebismage. Jag har haft en bra graviditet, där jag har ätit normalt och kunnat rört på mig. Jag har inte gjort något speciellt annorlunda med mina rutiner. Min tidigare historik av ätstörningar är inget som jag har tänkt på, först nu då många kommenterar mitt utseende mot slutet av min graviditet, vilket jag har märkt har börjat trigga mina dåliga tankar igen. Tills nu har jag gått upp 10 kilo, men jag har börjat att bli rädd för att gå upp mer under de sista veckorna. När jag träffar andra som är gravida eller andra som har varit gravida får jag ofta höra hur avundsjuka de är på mig "att jag har det så lätt" och det får mig att känna skam och må väldigt dåligt.