Hejsan! Lite bakgrund - Jag plussade i början av mars och två veckor senare hastade jag och min sambo in på gynakuten efter att jag fått lite rosa på pappret, där konstaterade läkaren efter ett VUL att det var ett komplett missfall, det fanns inte en tillstymmelse av en graviditet, förutom att urinprovet visade svagt positivt. Jag nästan ifrågasatte mig själv om jag hittat på allt. Dagarna gick och blödningen pågick i prick en vecka. Två dagar senare började jag slaviskt med ÄL-stickor morgon och kväll. I 9 dagar fick jag svaga, nästintill obefintliga streck, dvs negativa resultat, tills den 10e dagen, då stegringen kom, gissa om jag och min sambo var lyckliga. Bebisproduktionen sattes igång med detsamma. Stegringen avtog efter lite mer än ett dygn ungefär och strecken återgick till svaga och negativa. 12 dagar senare, det vill säga, för en en vecka sedan så kissade jag på en ÄL-sticka för skoj skull, där uppenbarade sig ett väldigt starkt streck. Jag har tidigare läst att ÄL-stickor kan visa positivt på graviditet. Jag blev förvånad och pep direkt iväg till apoteket för att köpa nya gravtest, som senare skulle visa sig vara positivt, dock väldigt svagt streck. Dagen därpå testade jag ett likadant test där strecket var lite starkare och jag testade även ett CB digitaltest med veckoindikator varpå den visade Gravid 1-2. Jag vågade och vågar fortfarande inte tro att det är en ny graviditet på gång. Saken är den att jag aldrig tog något gravtest efter missfallet då det väckte väldigt mycket sorgsna tankar, därav vet jag ju inte om det någonsin blev negativt test efter missfallet. Nu en vecka senare har jag tagit ytterligare graviditetstest där teststrecket är starkare är kontrollstrecket, samt att veckoindikatorn på CB visar 2-3 veckor. Detta måste väl ändå tyda på en ny graviditet?