Hej jag är 20 år och väntar mitt första barn. Var på kub ultraljud i måndags och fick se en vild liten baby. Tårarna rann o jag kände att from nu kommer jag strunta i vad andra tycker. Efter jobbet den dagen åkte jag o sambon (25år) till hans mamma m respektive o berättade nyheten, de blev överlyckliga o glädjetårar sprutade från alla håll. Därefter åkte vi till min mamma som jag står otroligt nära o berättade. Där var reaktionen motsats till de andras. Hon blev ledsen besviken och upprörd, skällde på mig o sa hur dumt allt var på alla sätt. Jag känner mig så ledsen o nere o kan inte riktigt glädjas i vad som växer i mig, vill nästan inte berätta för någon mer i släkten då jag är säker på att några till får samma reaktion. Någon mer i samma situation? Tips? Vad som, som kan pigga upp Linda