Behöver verkligen skriva av mig.. min sambo har så mkt större sexlust än mig och det är väl normalt att man har olika. Killar har väl generellt större sexlust, så inget konstigt tänker jag. Dock har detta börjat bli ett ordentligt problem för oss. Jag tycker att ca två gånger i veckan ungefär passar mig, periodvis kanske man är sugen oftare än så. Han vill helst ha sex varje dag. Jag säger att det är ok om han vill onanera men han säger att han har väldigt svårt att komma av sig själv, alltså vill han ha hjälp med detta. Jag har försökt förklara att jag inte orkar o att han måste försöka själv emellanåt. Vet inte vad jag ska göra längre! Är det någon som känner igen sig? Vi har två småbarn så vi e verkligen jättetrötta båda två o min sexlist har verkligen inte vart på topp på senaste heller, dels för att det inte var så länge sedan förlossningen. Försöker ta hand om honom så ofta jag orkar men nu blir han ganska besviken de kvällar jag inte orkar