Har sån enorm ångest just nu vilket inte alls likt mig. Är inte den stingsliga eller nervösa typen och har inte varit det minsta orolig över någonting under hela min graviditet. Men detta! Gick in i v 38 idag och min sambo har nu blivit sjuk... Och jag bara totalt bröt ihop imorse. Jag är så jävla rädd över att min bebis kanske väljer att titta ut lite i förväg och att sambon inte får vara med på förlossningen. Vi kommer att föda i Stockholm och han är körd om han visar symtom. Har ingen aning huruvida det är en vanlig förkylning eller Corona men det spelar ju ingen roll. Är det någon annan som sitter i samma situation? Jag hoppas han hinner bli frisk till bf men om lillplutten kommer tidigare så kommer jag att få panik. Är förstföderska så är livrädd att gå igenom det här utan honom.. Fyfan vad jag mår skit just nu. Vi har varit hemma och isolerade sen i början på mars, det enda vi har gjort är att åka och handla mat.. Så sker det här. Nej fyfan...... 😭