Hej! Jag ska få mitt första barn i september och jag har ingenstans att vända mig nu. Min BM är på semester och det är helg. Jag vet inte om det är en sammandragning jag har fått men min mage blir uppblåst och hård i 5 minuter sedan släpper det och efter 10 minuter så komner det igen. Ibland gör det ont och trycker i livmodern medans det är en molande värk ut mot ryggen. Jag ringde det BB jag har valt men hon jag pratade med sa att det inte var en sammandragning för att det höll på sålänge och kom så ofta. Sedan om jag hade ont så skulle jag ta 2 alvedon. Hon påstod även att det enda som kunde trigga igång en förlossning nu när jag är i vecka 30 var en urinvägsinfektion?. Jag känner mig helt lost hon vill inte tro mig, jag fick inte komma in och jag har haft det såhär i snart två veckor?. Har jag ingen sammandragning eller vad har jag? Med vänlig hälsning, förvirrad förstföderska