Åkte in inatt till förlossningen med värkar på 5-6min mellanrum varade allt mellan 30s-1,5min ca. Gjorde ont. kom in och dem undersökte mig. Öppen 2,5cm ca men tappen fanns fortfarande någon cm kvar på så ej utplånad. Men den var väldigt mjuk. Bm trodde på bebis inom de närmsta dygnet/dygnen. Åkte hem och försökte sova och duschat varmt, tagit Alvedon och försökt vila och röra mig i omgångar. Hade värkar fram till 15 tiden ca dock inte ondare än de inatt och inte mer regelbundet. Tycker nu att allt stannat av. Har enorm molvärk, både i magen, ljumskarna och ryggen. Ilar och trycker neråt hela tiden. Men inga direkta värkar eller vattenavgång. Slemproppen har gått i omgångar i 1,5-2v. Kan latensfasen stanna upp eller hade bm fel att jag är i den utan att allt bara är förvärkar? Senaste dygnet nu måste jag kissa 1gång i timmen och har hemska diarréer. Kräks även när molvärken blir som värst. Tips för att starta igång mer värkar eller är det bara o vila och vänta?