Hallå på er!! Sitter i en lite annorlunda sits denna gången när jag är gravid med 4:e barnet. Min man har två vuxna barn och de är inte speciellt förtjusta i denna situation, speciellt inte dottern. Försöker prata med henne men hon är bara arg och ledsen.. Ibland på kvällarna ringer hon min man och är hysteriskt ledsen, arg och nästan lite elak(vill inte berätta vad hon säger) så min man blir ju oxå jätteledsen eftersom han så gärna vill ha det här barnet och ha en bra relation till sina två andra barn men det konstiga är att dagen efter är det precis som inget har hänt och oftast berättar hon för honom om kompisar som är gravida som det är något fel på barnet. Härom dagen sa hon att hennes kompis kände nån som är gravid, 26 år och fick reda på sent typ slutet av graviditeten nu att barnet har down syndrom och en arm.. Kan man verkligen missa en arm idag på två ultraljud och hur upptäcker man sent att den har downs?? Jag tror att hon hittar på lite för att min man ska bli rädd och sätta griller i huvudet på mig. Jag är 39år i år och ska på KUB nästa vecka.. Jag vill bara att alla ska vara glada och må bra och jag tycker sååå mycket om hans barn men blir ju ledsen när hon håller på så här..