Va hos läkaren idag igen men på ett annat ställe då vi flyttat .. Asså vet inte om jag ska skratta eller grina över besöket.... Att bli sjukskriven för foglossning skulle aldrig f-kassan godkänna enligt denne läkare.. När nyligen har vart sjukskriven pga foglossning och dom godkände det.. Men foglossningen har flyttat sig så kan verkligen inte fortsätta mina studier .. Fick sjukskrivning i 3v för man kunde absolut INTE bli sjukskriven i 2mån för foglossning ... Utan då sa han att f-kassan aldrig skulle godkänna detta åå jag kan ju snart ta ut dagar så då behövde jag inte nån länge sjuskrivinging... Men vadå bara för jag inte jobbar så har väl jag lika stor rätt till att inte ta ut mina dagar innan Lika mycke som at en annan jobbar och går hem på havandeskapspenning.. :/ kommer kontakta vc på nytt när denna går ut tycker inte dom kan behandla en på detta sättet!! Intyget verkade knappt seriöst när de stog " ej sparad" över hela pappret i tjock stil.. Åå innan han tog in mig Så greja han med mobilen ?!! Hade de inte vart för min foglossning så hade jag pluggat in i de sista ?