Har en fråga, dum kanske, kan man skämma bort en bebis? Har en 8 veckor gammal tös som fortfarande trivs bäst i min famn. Får höra mycket "låt henne inte somna vid bröstet, då kan du inte vänja av henne det", "låt henne skrika, det gör bebisar", " försök få henne att ta nappen" mm. Jag känner mig som en dålig mamma som inte får henne att sova i vagnen eller att ta tutten. Hon är ju nöjd i min famn, hon somnar gott vid bröstet, sedan lyfts hon till sängen och kan på natten sova 5-6 timmar i stöten, mellan kl 21-03, sen äter hon några gånger men sover till nio på morgonen, och skriker i snitt en kvart per dag. Man kan väl gå ut i bärselen så får hon frisk luft, funkar ju bättre än vagnen. Skämmer jag bort henne? Blir så ledsen av alla kommentarer, åsikter? Jag prövar gärna saker, så försöker med napp och vagn (kör inomhus för att hon ska vänja sig), går inte så bra, men jag ger inte upp. Ska testa olika nappar nu och har myst till det i vagnen. Jag tycker inte en bebis ska behöva ligga och skrika nån längre stund så jsg försöker trösta och inte låta henne skrika.