Hej! Jag och min sambo har försökt att bli gravida i över 1 år nu. Jag vet att det är normalt men det håller inte hjärnspökena borta tyvärr. Jag har under hela mitt liv velat ha barn och längtat i många år så detta tar enormt på psyket. Vi har genomgått en utredning via RMC och det visade att allt verkar vara bra men även här är det svårt att få hjärnan att förstå det. Just nu står vi i den jobbigaste perioden på hela månaden. Mensen är sen, sen med 4 dagar faktiskt men alla test visar ändå negativt. Vad är det för fel? (Jag förstår att det inte går att svara på men det är det enda som går runt i huvudet..). Nu undrar jag om det är någon mer här inne som varit i samma sits (dvs att mensen är såhär sen men ändå inget plus)? Hur sent har ni fått ert plus? Ska jag ge upp denna omgången också eller finns det hopp fortfarande att det tagit sig? Tack till er som orkade läsa igenom hela. Och jag vill avsluta med att skicka med en stor varm kram till er alla som behöver gå igenom alla typer av ofrivillig barnlöshet, för det är en känsla utöver allt annat jag någonsin känt ❤