Hur gör man för att sluta använda babynestet? Min 4 månaders son sover bara i babynestet och har alltid gjort det, men nu börjar det bli trångt. Egentligen borde vi ha försökt lära honom sova i sin säng för länge sen men det är lätt att vara efterklok... Problemet är också att det är väldigt svårt att få honom att sova. Han somnar endast i min famn vid amning och när jag ska lägga honom så måste jag vara väldigt försiktig, minsta lilla misstag så vaknar han och då måste jag börja om igen med amningen, är han mätt så är det kört.... Hur ska jag lyckas resa mig från vår säng (där vi ammar) och lägga honom i sin säng utan att han vaknar?! Ett till problem är hans säng, när jag böjer mig för att lägga honom i den så får han känslan av att han faller så han rycker till och vaknar. Har testat att hålla honom tätt intill mig hela vägen ner till madrassen men det hjälper inte.