Har ett ständigt tryck under vänster bröst runt revbenen som jag först bara tänkte var barnet som tryckte eller att livmodern pressar uppåt. Blev obekvämt att vika överkroppen (som att köra bil, sitta hukad osv). Men så har det övergått till att jag får en smärta som kommer och går och som ändrar karaktär hela tiden. Ibland bara molande värk, sen släpper det och sen ibland blir det huggande smärta då det gör så ont att jag måste sitta/ligga ner. Området utanpå är ömt och gör ont. Det enda jag kan koppla till som förvärrar det är om jag suttit mycket framåtböjd, men inte alltid. Och att jag vaknar av det på nätterna ibland. Har varit på FL bara för att se så bebis är okej, och det såg bra ut. Så deras gissning var att jag har halsbränna. Dock har jag haft mycket problem med det i mitt liv och den här smärtan känns helt annorlunda. Inget brännande, inget sugande utan bara ren smärta, mer som att någon slår/har slagit en. Någon som upplevt liknande?