Jag vet att det finns en hel del såna här trådar, men jag behöver lite råd och pepp nu. Jag är i v 37, bebis fixerade sig i v 34, och den senaste veckan har jag haft såna smärtsamma förvärkar. De kommer vid olika tillfällen, men varje dag. Det spelar ingen roll om jag rör mig eller om jag vilar. De verkar också bli mer och mer intensiva för varje dag. De kommer oftare och känns mer. Ingen tillstymmelse till slempropp (vad jag vet. Har förstått att den kan komma i omgångar så att man inte riktigt märker den). Värkarna kommer i perioder, de håller inte på hela dagarna. Oftast är en period ungefär 30-45 minuter och under den tiden är bebis EXTREMT aktiv. Jag ska till BM på tisdag, men det vore skönt att veta ifall någon har upplevt/upplever samma sak. Bebis får helst inte komma förrän om en vecka eftersom jag ska på begravning på fredag...