Fick en son i november förra året och förlossningen gick bra förutom att tappen gick sönder o fick åka in på op. Nog om det! Sedan runt 17 februari har jag känt av stickningar i tjejmagen och där äggstockarna sitter! Igår efter sex fick jag som en ljusrosa flytning på pappret efteråt. (sorry för snuskinfo😁) Ringde mvc i fredags för att fråga om det är vanligt med stickningar efter en fl och hon sa att det kunde vara nån nerv i kläm? Blir lite förvirrad över min kropp just nu😏Fick en p-piller relaterad men i början av feb men åt bara dessa i 2 veckor då jag mådde otroligt dåligt av dem😐Är inte gravid då det visar negativt på testet! Har inte fått någon mens sedan den och hon på mvc sa att det är vanligt med p-piller relaterad mens! Jag undrar om det är någon mer som känt av stickningar i livmodern/tjejmagen efter en förlossning? Kännt av det till å från i 1 månad nu😕 Sorry om det blev lite långt☺️Dela gärna med er💜💕💜