Min son föddes 19/9, alltså lite mer än 2 månader gammal. Vårt problem är att han vägrar napp. jag har provat alla sorter och olika storlekar och skiftat mellan silikon och latex. Men han vägrar. På dagen är det okej för han sover mycket mellan gångerna jag ammar. Amningen är igång bra och hans vikt ökar perfekt. Men på natten blir det ett problem. Han har ett enormt sugbehov och vill bokstavligt talat suga på mitt bröst hela natten, så fort jag tar bort mitt bröst vaknar han och gråter. Han ska ha den i munnen och suga när han vill liksom. När jag känner att han somnat har jag provat med att flytta till hans nest men då vaknar han. Jag har provat att amma han sittande tills han somnar o lägga han i sin säng sen men då vaknar han. Jag har provat att doppa nappen i vaniljsocker, då suger han fint tills smaken försvinner sen släpper han nappen. Problemet är att jag har 2 tvillinghfliclor på 3 år som kommer till vår säng på natten och jag är rädd att dom ska skada honom. Dessutom och det är största problemet att jag inte kan sova. jag har disk och problem med höfterna och i och med amningen måste jag sova hela natten på sidan och det gör fruktansvärt ont. På morgonen vaknar jag alltid med smärta i kroppen. Vad ska jag göra?? Några tips?!