Vi hade egentligen sagt att hädanefter när vi ska nån längre stans så ska vi hyra bil. Dock blir ju dottern åksjuk, så det är ingen optimal lösning, men då kan man ju åtminstone stanna när man vill osv. Nu åker vi som vanligt upp till Norrland en vecka i vinter, för att hälsa på min mans familj, och svärmor ville absolut att vi ska åka tåg pga halkan osv. Efter lite funderande så blir det så att vi tar tåget. Då kan man gå upp och röra på sig när man vill, utan att för den sakens skull förlänga restiden. Dessutom är det långt för min man att köra själv, jag har inget körkort. Men jag börjar få lite ångest över åksjukan. Kräks hon i bilen så stannar man ju bara och fixar (läs trollar med knäna), men på ett tåg! Med heltäckningsmatta! Jag får rysningar när jag tänker på det. Och hon kräks utan förvarning, och det står som en kvast ur munnen på henne. Vi kommer ju få ha ombyten till hela familjen med oss, för hon lär ju kräkas ner hela oss också. Usch. Ser inte fram emot detta alls. :-(