😃 Hej ! Jag undrar vad det finns för tidiga gravid tecken som man kan kolla efter. Jag och min sambo försöker bli med barn för första gången, så detta är väldigt nytt för oss😊 Jag och min sambo prickade in min ÄL den 5 och 6 feb Med hjälp av CB digitala ägglossnings test, så det har ju inte gått så många dagar sedan detta. Jag har dock känt mig lite små konstig efter detta, men jag kanske bara inbillar mig en massa. Syntom jag känt av är en spirande, krypande och bubblande känsla i tjej magen, kändes extra mycket när man satt ner och detta höll i sig i 2 dagar. Jag mår lite små illa om dagarn och är typ hungrig hella tiden, jag kan ätta mig mätt och ändå vara hungrig efter bara en timme. Jag har värk i brösten som går från armhålan och har även haft illningar/ stickningar i bröstvårtorna. Min BIM ska börja ca den 17 feb, men kan fela med 1-3 dagar, har hänt för. Jag undrar om någon känner igen dessa tecken? Å har det visat sig att ni var gravida då ? Tacksam för svar 🙂 MVH Elin.