Jag "råkade" köpa en docka/bebis och lite små presenter till min första 2-åring när han skulle bli storebror... Jag slog in presenterna och packade ner i bb-väskan. När han kom och hälsade på/hämtade hem mamma och lillebror så fick han presenter från lillebror. Han fick en egen "bebis" med sig från sjukhuset, och mamma fick en egen. Jag hade även på förhand bett alla besökare att först hälsa på storebror och gratulera innan dem hälsade lillebror välkommen. Jag hade även bett de närmsta att antingen köpa en liten present till båda, eller ingen. Detta är jag helt övertygad om, att det bidrog till en mycket positiv inställning mot den nya bebisen. Sen gjorde vi likadant med följande barn... och har förberett presenter även denna gången. De små nya familjemedlemmarna är välkomna och väntade av syskonen :) Jag känner att detta har hjälpt oss till en bra start, och vill tipsa er om att testa detsamma!