Hejsan allihopa! Jag har en son på fem månader som jag helammar. Han har redan två tänder och har nu i cirka två månader haft väldigt oroliga nätter. Känner att sköterskan på BVC inte riktigt förstår min frustration kring detta.. han vaknar många gånger varje natt (5-9 gånger ungefär), och blir inte nöjd förrens han får bröstet. Innan denna period började tog han flaskan bra, så min sambo tog några nattningar samt något uppvak på natten så jag med fick sova litegrann. Men sen satte han tvärstopp för detta.. Jag blir frustrerad för det är inte alla gånger han vill äta. Men när han sover och om jag vänder mig om eller så så vaknar han. Han kan ligga och fäktas och flyttar sig ett halvt varv så han ligger och sparkar mig i magen. Inte fått sova mer än 1,5 timme i sträck på två månader och det börjar kännas väldigt jobbigt. Jag vet samtidigt att bröstet ger honom närhet osv, men jag tror att jag hade blivit en bättre mamma av att kunna låta hans pappa kunna hjälpa till mera gällande maten. BVC har sagt att "ja men du kan ju byta ut något mål mot ersättning om du tycker det är jobbigt". Jaaaas gärna! Men helt plötsligt blev han ju skeptisk till att ta flaskan och tog då upp det. Dem tyckte det var en period, håll ut! Men ja.. två månader nu.. älskar min son så otroligt mycket och så kul att vara mamma. Och självklart är man medveten om att det inte alltid är en dans på rosor. Men ändå? Känner mig mest bökig :( någon som har något tips? Vart med om liknande? Känner mig SÅ ENSAM i detta :(