Hej! Ni brukar alltid ha så bra svar bästa libero mammorna så nu vänder jag mig till er igen ❤️ Molly 8mån äter mestadels gröt till frukost. Eller ja , hon äter ju alltid gröt till frukost .. he he.. Är lite fjantig av mig, men har nu bestämt mig att mollsan ska få börja prova smörgås till frukost. Nu till min fråga: Jag tänkte ge väldigt små bitar, ca ärt-majsstorlek? Är det lagom eller för smått? Vilket bröd är det bästa ? Ska jag bara ta vanligt vitt rostbröd typ? (Orostat då givetvis) eller finns det något nyttigare som är bättre för de små? Pålägg? Är det bra/dåligt? Tänker mig kanske mjukost? Kaviar? Leverpastej ? Vad är det bästa att ge rent ”nyttighets mässigt”? Hur ska jag veta -om hon nu vill ha smörgås-, att hon fått i sig tillräckligt och inte bara tröttnat till exempel? Vad brukar vara rimligt? En smörgås skiva ? En halv ? Har ni andra tips på frukost man kan ge? Har provat kokt ägg men det spottade hon ut lilla gumsan.. Bara för mamma älskar ägg 🥰 Kramiz från mamma och mollsan ❤️