Jag är i v 18 nu och har haft foglossning sen v 8. Och jag är så fruktansvärt trött på att ha ont. Tycker jag gör allt enligt vad man ska men ändå haltar jag runt och kan knappt röra mig eller sova. Var helt sjukskriven v 12-16 på grund av illamående men det är mycket bättre. Nu är jag halvt sjukskriven på grund av foglossningen men känner att jag knappt klarar av att jobba det lilla jag gör. Går till sjukgymnast som är duktig, gör min träning varje dag, går på vattengympa med ett speciellt träningsprogram för foglossning, använder bältet. Går sakta, tar ett steg i taget i trappor. Går bara på hårt och plant underlag. Korsar aldrig benen. Sover med kuddar som stöttar upp. Gör verkligen allt enligt konstens alla regler men ändå blir det bara värre och värre. Idag ringde jag MVC och har fått recept på citodon. Hoppas att det kan göra att jag sover iaf... Finns det fler som har det lika jäkligt? Skulle vara skönt att veta att man inte är ensam.