Hej! Har en liten vacker tös på snart 3 år och fick missfall i september förra året med vår son må han vila i frid 🙏🏼♥️ Tagit test för ca en månad sedan nu och jag plusa 😄😄 Gick till min barnmorska för inskrivningen fick tid för extra ultraljud för att dubbel kolla hur långt gången jag är. Det blev vaginalt ultraljud och efter att Läkaren påbörjat processen ser vi ett fint vackert barn men under letandets gång ser jag något som inte ska vara där enligt mina kunskaper (hahaha) jag frågar "vad är det där?!!!???" "Kan det vara ett till barn????" Läkaren: "det ska vi dubbel kolla" går nån minut "ja!!! Det är två" jag: "NEEEEEEJ HUR ÄR DET MÖJLIGT??????" Med världens chock men VÄRLDENS GLÄDJE för är det något jag önskat mig är det tvillingar fast jag har vetat att D vart nästintill omöjligt då varken min släkt eller mans släkt har tvillingar. MEN JAG BÄR PÅ TVILLINGAR 😍😍😍 o dom va så otroligt vackra mina fina små bebisar 😍😍😍 Nu till huvudpunkten av mitt inlägg: 1, är det någon här som känner till någon tvilling gravid app???? 2, hur är det här med stt vänta tvillingar??? 3, är risken STOR till komplikationer för mig o min kropp? (Vet att D e individuellt men ändå vill höra vad andra fått uppleva) 4, det här e så sjukt spännande o ja läser nåt nytt nästan varje dag om att ha tvillingar DOCK tycker jag inte D finns mycket information eller alternativ som när du söker på endast gravid..... finns det någon här som vill dela med sig sina erfarenheter av tidigare tvilling graviditet eller som är gravid med tvillingar? D är så sjukt hur tvilling graviditet skiljer sig nåt enormt emot en vanlig. Så vill du dela med dig av tankar eller bara prata om din tvilling graviditet hojta till 😄♥️