Jag retar mig på att vi får "tips" om Liberos Up&Go som nattblöja (redan innan barnen kan gå) eftersom de är så bekväma att sova i - så nu vill jag varna er andra som är i samma situation som vi! Vi har en liten sexmånadersbebis som alltid sover på sidan och då är Up&Go fullkomligt förkastliga. Det stör mig att det tog nästan 3 veckor att inse detta och att vår bebis fått lida för det! Up&Go har nämligen ingen uppsugningsförmåga på sidan till skillnad från de vanliga blöjorna, vilket innebär att när de kissar på natten så rinner det upp i ljumsken och i värsta fall ut på magen eller ryggen. Följden av detta blir dyngsur pyjamas, kiss i sängen, kall och ledsen bebis med ilsket röda ljumskar och en trött mamma som måste byta pyjamas och lakan på nätterna. I början trodde jag bara det handlade om att vår bebis kissade så mycket på nätterna så att blöjan blev full och att jag helt enkelt fick se till att byta oftare. Tills i natt, när jag insåg att blöjan var nästan torr men hela sidan på pyjamasen och sängen var genomblöt! Vilken miss i konstruktionen.   Så nej, ni som har barn som sover på sidan - gå inte på reklamen om att Up&Go ger bättre nattsömn. De förstör den istället! Jag har också mailat Libero om detta men fick autosvar om att "För tillfället är svarstiden något längre och det kan dröja några veckor innan du får svar." Några veckor alltså...