Hej! Jag har under året haft 4 tidiga missfall. Har fått väkdigt svagt positiva gravtester, som följs av blödning vid mens. Nu senast hände det några dagar innan julafton. Vi som hade hoppats på att få berätta för blivande mormor och morfar på jul.. fick istället ytterligare en sorg i ryggsäcken.. Min misstanke, helt okvalificerat, är att ägget blir befruktat och därför börjar kroppen producera hcg, men att ägget sedan inte fäster. Jag har skickat in egen vårdbegäran och väntar på svar från läkare. Men jag vill fan inte vänta en sekund mer! Är det någon som varit med om samma? Finns det något typ kosttillskott? (Äter redan folsyra) Min mamma, som jobbade på förlossningen för typ 20 år sedan, sa att om det är så att ägget inte fäster kan det vara så att jag inte har tillräckligt tjocka slemhinnor. Finns något kosttillskott eller receptfritt läkemedel för det? Jag vill inte riskera att samma sak händer igen i januari bara för att jag inte hunnit påbörja behandling i tid. Står inte ut med att det skulle kunna hända igen.. Vad ska jag göra?!😭😭