Hej! Förstföderska med förlossningsrädsla, är i v.35+1 och har en bebis som ligger på tvären.. ska till bm senare idag och prata om vändningsförsök vilket jag har förstått inte alltid går vägen, min barnmorska har då sagt till mig att jag kan börja ställa in mig på att de kan bli kejsarsnitt, vilket gör mig otroligt orolig, både för att jag hört att återhämtningen är längre än vid vaginal och för andra risker.. jag känner mig extremt stressad över tanken på att jag skulle behöva stanna kvar på bb flera dagar ensam med min bebis pågrund av Corona.. vill bara ha min sambo vid min sida. Så min fråga är väl egentligen om någon har bra tips på saker man kan göra för att vändningen ska gå igenom eller som kan berätta något bra om snitt så jag kan försöka lugna mig lite.. Med vänlig hälsning, Ida