Var ute med mannen och prommenerade idag, vi tog en runda för i parken och dör ser vi två tjejer som sitter och har picknick, jag kollar inte så mycket men sen märker jag hur den ena börjar flina som fan och lägger sig på gräset mot oss med armbågarna i gräset och fortsätter titta på oss och bara hånflinar.. Sen känner jag igen henne, det är en av min man tjejkompis som han känt i många år, de har haft sex en gång och hon har i princip dött för han.. Jag tog bort henne från hans Facebook en gång tidigt i vårt förhållande och det var antagligen därför hon hånflinade, och det har stört mig hela jävla dagen jag kan bara se hennes ansikte om och om igen och jag blir lika arg varje jävla gång. Borde ha hånflinat tillbaka, jag fick han men inte du. Men jag gjorde inte det och blir så arg på mig själv att jag inte fjorde det..... Fattar inte heller varför det stör så mycket????????