I februari föddes min fina lilla tjej Tyra i vecka 39+2. Så normal graviditet och förlossningen. Vägde 3480 och var 49 cm lång. Har ammat helt till hon var 4 månader och därefter delammat. Nu har jag slutat amma. Vid 4 månader var hon 58 cm likaså vid 5 månader. Under den månaden gick hon knappt upp något heller men förövrigt ökat bra i vikt. Äter bra men lite kinkig med ersättning och tillskottsnäring. Tycker bättre om mat och välling/gröt. Vid 6 månaders kontroll vägde hon 6370 och var 60,5 lång. Vikten följer hon sin kurva men inte på längden. Den ligger numera i fas med sista strecket på vad som anses "normalt". Har sjunkit två streck eller vad man säger. På BVC har de inget att anmärka på om och läkaren sa inget. Men jag oroar mig. Min sambo är 175 cm och jag 155 så vi är ju inte jättelånga och förväntar mig inte att hon ska bli det heller men åtminstone växa. Oroar jag mig i onödan att något är fel? Någon med liknande barn som sedan gjort ett rejält växthopp?