För 2månader sen föddes jag mitt första barn, som många andra var jag väldigt nervös inför förlossningen. Hur känns de när det startar, hur ont kommer de göra mm, frågorna va många. När mina värkar satte igång hemma var dem väldigt starka direkt och rygg värken var de jag tyckte va värst. Jag tog alvedon som barnmorskan har gett råd om, men det hjälpte inte så mycket tyckte jag. Något som verkligen hjälpte mig var en vetekudde/värmekudde som man värmer i micron, min sambo höll den i svanken vid varje värk och de hjälpte väldigt bra mot smärtan. Jag tog även med den till förlossingen och använde den där, den va guld värd och hjälpte mig väldigt bra fram till kryst värkarna startade. Jag var öppen för all smärtlindring, men hann inte ta ryggbedövning. Så detta var ett riktigt bra alternativ. Det kanske inte funkar på alla, men värt att prova. Om ni tycker de hjälper så ta med den upp till förlossningen, för dem har inga vetekuddar/värmekuddar där.