Hur ställer ni er till kommentarer om hur ni ser ut nu under graviditeten? Igår frågade min väns mamma ”Hur många kilon har du gått upp egentligen?” Behövde tänka lite för att inse vad hon sa. Efter en stund säger jag att jag gått upp mer än vad jag kanske velat. Inte mer med det ska det fortsättas diskuteras om MIN kropp. Inte nog med det säger hon ”Ja för såhär såg du ju inte ut innan.” Varpå jag svarar ”Nej det hoppas jag ju inte jag är ju gravid?” Det tog inte slut där utan då skulle det påpekas hur rund jag är i ansiktet. Inte det första jag får höra och det gör mig så ledsen, vad ska man svara? Det sätter ju sig i huvudet, hade det inte varit för jag bär på min lilla dotter hade jag slutat äta för längesen. Så fort jag kom hem bröt jag bara ihop, så fick min sambo trösta mig resten av kvällen och natten. Han lika chockad 😅