Hej! Jag är 20 år gammal och var sedan jag varit liten velat haft familj. Jag är otroligt barnkär och älskar mina syskonbarn. Ja har alltid föreställt mig att dagen ja blir gravid kommer va helt otrolig och ja kommer vara överlycklig. Fick för 3 veckor sen veta att jag är gravid i vecka 8 nu. Jag blev så chokad även min pojkvän. Då de inte va planerat. Ja vill ha barn med honom och vi har det bra. Men jag har inte känt det jag velat känt. Först va ja glad och rörd. Sen nu senaste veckan har ja mått väldigt dåligt. Varit så illamående och trött så jag varit sängliggandes hela veckan. Så har svårt att vara glad över detta för känner mig bara sjuk. Sen har jag sån grov ångest för att min kropp ska förändras och förlossningen. Allt skriket NEJ. Ja vill verkligen ha barn och vill i te ta bort det men ändå känns det inte bra