Jag har några knep hur tiden går fortare under en graviditet. Passar utmärk till kvinnor som lider av svag livmoderetapp. Själv har jag fyra begravda barn som kom ut i mitten av graviditeten. Och nu blev jag belönad med ett mirakelbarn som fyller 3 månader imorgon... Mina bästa råd är lär dig sticka/virka/smycktillverkning (en hoppy ni kan göra liggande/sittande) Det går att laga mat sittande. se till att få hjälpt att ta fram och ta in grejerna i kyl/skaffari osv. Det bästa är att ha en rullande tv igång. man behöver inte titta på tv utan det räcker att höra lite ljud. När man får gå ut som jag fick en gång i veckan så körde min mig i bilen, behövde inte ta massa steg. från huset ner i hissen och bilen väntade utanför porten och samma vissa hem. Man behöver inte vara "döende" för att man väntar barn och lider av komplikationer. Man kan njuta i den mån man kan. Planera allt i förväg så det blir inte så jobbigt när dagen kommer.   Lycka till och önskar er alla få mirakelbarn som jag fick efter 6 års kämpande  /5 barns mamman med ett levande barn