Hej, har någon av er gjort tidigt VUL och vad har ni sett då? Gjorde ett VUL idag och jag förväntas vara i vecka 5+4 men det enda som syntes var en liten prick så barnmorskan säger då att jag är inte så långt gången som vi trodde. Jag har stenkoll på min mens och ägglossning, och ägglossningen skedde 5 dagar senare än den skulle förra månaden så det kan mycket väl stämma att jag kanske inte är i vecka 5+4 men några dagar tidigare än det. Jag fick i alla fall en ny tid om två veckor för uppföljning. Vi uteslöt i alla fall utomkveds och det är skönt att veta att bebisen är på rätt plats men min oro har inte släppt ännu då jag gärna vill se ett tickande hjärta snart. Jag har problem med sköldkörteln som upptäcktes under min första graviditet och därmed är risken för missfall lite större, därmed min kvarstående oro. Kommer kännas långt tills två veckor har passerat !!!!