Jag var på Vul idag för att fastställa hur långt gången min graviditet är då jag inte vet när jag hade ägglossning. Min senaste mens var 25 oktober och enligt det borde jag vara i minst 7+0, men jag tror inte jag är i mer än ungefär 5+2. Jag fick negativt test på cykeldag 37 och positivt på dag 45. Dag 45 när jag fick positivt visade CB digital gravid 2-3. Idag dag 49 visade CB digital gravid 3+. På undersökningen sa barnmorskan att hon kunde se en hinnsäck som var tom (alltså inget foster i). Hon sa att det var väldigt tidigt och kunde vara veckan 5+ något. Hon sa inget om verken gulesäck eller mått på hinnsäcken. Det enda hon sa var att ni får komma tillbaka om 3 veckor och se om det finns något där då. Ska tilläggas att jag inte haft några symtom på graviditet (vilket jag hade i samma vecka med mitt barn jag redan har.) jag har även ljusrosa flytningar sen imorse, men vid graviditet 1 hade jag också det pga slemhinnorna. Har någon varit med om detta med tom hinnsäck vid Vul? Hur gick det?