Hoppa över huvudinnehåll
Fråga
Gravid
Ställde en fråga för 9 månader sedan

Hej. Är gravid i v.17 och har mått felfritt hela graviditeten. Känner mig inte det minsta gravid och inga symtom. Ömheten i brösten har börjat försvunnit och är så rädd att bebis hjärta i magen inte slår. Är det normalt att inte ha några symtom i v 17?

Var är jag?

I Föräldrasnack så kan du fråga och besvara frågor och dela din erfarenhet med andra!

Är i precis samma läge som dig. Gravid v17 och orolig att bebis inte mår bra. Pratade med bm igår som sa att det är normalt att känna såhär dessa veckor då de flesta symtom lagt sig och man ännu inte känner bebis. Dessa veckor kallas spökveckor och allt är som det ska vara. Jag brukar lägga mig ner på vänstersida, blunda och verkligen känna efter bebis. Du ska se att din bebis mår jättebra ❤️

Förstår din oro, men för att ge perspektiv från någon som spyr varje dag (är i vecka 16) så känner jag mig iaf inte gravid. Så för mig är inte det ett tecken på att bebis mår bra utan bara jobbigt. Ibland kan man till och med tänka att det är dåligt för bebisen att man spyr så mycket och att bebisen trycks ihop i varje kväljning. Så om det hjälper något så är det inte säkert att man känner mindre oro om man har massa symtom. Så försök att njuta av den tiden, inom några veckor kommer du förmodligen börja känna bebis! Kram!

Jag är i v.38 och har mått kanon hela graviditet och inte haft några symptom alls. Först veckorna hade jag ömma bröst och molande värk men när det försvann i v.8 så hade jag så svårt att ta in att jag ens var gravid. Min bebis började röra sig sen v.20 och då fick man ett nytt tecken på att graviditeten gick åt rätt håll. Annars skulle jag bara råda dig till att njuta av att må bra! Passa på att rensa hemma, fixa och dona för snart försvinner energin.