Hoppa över huvudinnehåll
Ställde en fråga för 9 månader sedan

Hej! Min bebis är snart fyra månader. Hon har alltid tyckt barnvagnen är skön, hon har sovit minst en timme varje gång när jag promenerat, dåsar i vagnen och även när hon varit vaken så ser hon ut att ha haft det väldigt skönt och alltid somnat om igen. Men för några dagar sedan så sover hon bara 20 minuter i början sedan när hon vaknar börjar hon skrika. Och jag pratar gallskrik , hysteriskt skrikande och slutar inte. Jag lyfter upp henne och försöker lugna ner henne och sätter tillbaka henne igen men då börjar hon skrika igen. Sist var det så illa att hon fortsatte hysteriskt skrika trots att jag fortsätte bära henne och trösta. Är det någon som har varit med om liknande? Blev det bättre när ni bytte till sittvagn? Hon känns ju lite för liten för det nu.

Var är jag?

I Föräldrasnack så kan du fråga och besvara frågor och dela din erfarenhet med andra!

Min dotter blir 4 månader nästa vecka. Hon hatar att åka vagn. Skriker varje gång. Måste alltid försöka matcha in att gå med vagnen när hon är trött, så om man har tur så somnar hon. Men inte alltid jag kan matcha, då sonen måst lämnas och hämtas från förskolan. Men har börjat köra med bärsele tills hon somnar och så lägger jag över henne. Har jag tur, så fortsätter hon sova annars vaknat hon och fortsätter skrika. 

Hon är likadan med bilen. Men hon har varit sån sedan hon var 1 månad gammal. 

Dottern började att göra samma sak vid typ fyra månader också. Upptäckte att hon tycker det är tråkigt att ligga i vagnen när man är pigg. Vet inte om din liggdel har möjlighet att höja bakom ryggen men min har en platta vid ryggpartiet som går att fälla upp. Dock gled hon ju ner som en ostkrok direkt, men det var ganska smidigt att ha henne upprätt en kort stund då blev hon ofta nöjd. Nu är hon ca 5 månader och har precis bytt till sittdelen istället. Delen har ett fullt ligg läge så det är inga problem för henne punkt Hon ligger oftast ner men jag kan höja upp henne vid behov och hon sitter mycket bättre. Tror också att hon ser mer nu i sitt delen fast att hon ligger ner. Hon är ju inte lika instängd som liggdelen är. Finns det ett liggläge så är det inga problem att byta har jag uppfattat det som