Har en jätte glad och nöjd kille på 11 månader. Han har alltid älskat att bli ammad. Varje gång han ska sova och ibland mysamning. För ett par veckor sen minskade jag amningen från 5 ggr per dygn till 3ggr pga att vi försöker med syskon. Så han har fått bröstet morgon middag å kväll. Sen igårkväll bet han mig i bröstvårtan inte hårt men han skrattade efteråt å så sa jag nej och såg lite bestämd ut. Jag somnade honom idag med amning i förmiddags men sedan dess Vägrar han bröstet. Han tar inte ens in det i munnen. Har provat att spruta in lite i munnen men han vägrar ändå.. Jag vet såklart att han inte behöver bli ammad mer men ni som ammar och älskar det och förstår mig snälla hjälp 😢 Detta är så mysiga stunder och jag vill inte att det ska ta slut redan. Ammade dottern tills hon var 18 månader. Mår jätte dåligt av detta. Någon som varit med om detta? Jättetacksam för tips.