Söker efter hjälp och tips hur jag kan få min son att sova bättre på nätterna. Han är 3 månader och en vecka gammal. Nätterna är hemska nu. Han sover inte mer än två timmar i sträck och däremellan ligger han och sparkar, gnyr och rör sig i sömnen. Han sover i sin vagga men iom att jag är så fruktansvärt utmattad nu pga alldeles för lite sömn så är det ofta jag inte orkar lägga tillbaka honom. Jag vet att han troligtvis går igenom någon utvecklingsfas just nu då han också är väldigt känslig på dagarna och kan bli ledsen utan egentlig orsak. Han sover mellan 3-4 timmar dagtid, delat på 3 tillfällen. Somnar för natten gör han mellan 19-20 och vill gå upp mellan 6-7 på morgonen. Problemet är bara att han sover väldigt dåligt på nätterna och det påverkar både hans och mitt mående... blir galen snart!!