Jag befinner mig i ett väldigt tidigt stadie av min graviditet och jag vet att allt kan hända. Men efter 6års försök att bli gravid så har vi äntligen fått plus på stickan efter 2 ICSI. Den 27/12 fick vi det där samtalet som i våran värld inte existera, sjuksköterskan från kliniken ringde och sa att det satt sig! Jag blev lagom chockad, trodde nämligen att allt var kört då jag börja blöda kraftigt den 25/12 och jag blöder än idag 29/12 ( lika mycket ) Jag har pratat med olika barnmorskor och sjukskötorskor och alla säger samma sak DU ÄR GRAVID!! Sakta börjar jag förstå, börjar njuta lite i all försiktighet för hur den än är så vågar jag inte riktigt tro på det, jag är 28år och har aldrig tidigare varit gravid och trodde nånstans att jag inte skulle bli det heller. Finns de någon här som har gått igenom något liknande? IVF/ICSI, kraftiga blödningar och ändå gravid?