Känner att jag måste ventilera mig lite, samtidigt fråga om någon har det samma. För snart 6 månader sen föddes vårt första barn. Jag upplever att min partner är extremt osäker. Om bebis t.ex grinar på ett visst sätt, så ser man att han får panik. Jag ammar och är väldigt sällan iväg utan mitt barn. Hade ett besök inbokat för några veckor sen, min sambo var då ensam med barnet och ringer mig att jag måste komma hem för hon gallskriker och han kan inte få henne att lugna ner sig. Hade varit borta 30 min. Kan även tillägga att han aldrig nattar henne, han försöker ibland när jag ber honom, men lyckas aldrig. Menar att bebis enbart kan somna när hon ammar. Klart är det lättare men...Jag börjar känna mig riktigt frustrerad över detta. Det är som att han bara kan ta hand om henne när hon är nöjd och glad, han kan som aldrig riktigt trösta ordentligt. Upplever också att han inte alls känner henne så bra. Ska det verkligen vara så här??? Finns det andra pappor som kan berätta eran upplever från första barnet? Och hur nattar andra pappor sina barn, berätta gärna om ni ger ersättning eller ammar..