Hej Jag är Pappaledig nu sedan tre månader tillbaka. Det känns så bra att kunna vara med så fina ögonblick, att se min dotter göra nya saker varje dag. Många i omgivningen tycker att mamman borde ha stannat hemma och ta hand om våran dotter men de vet inte vad jag upplever och vad de själva går miste om. Det är inte lätt måste jag säga men det är det bästa jag är med om i livet hittills. Jag har kommit så nära min prinsessa och känner stor glädje i livet som pappa.  Varje gång min lilla princessa ler glömmer jag alla sömnlösa nätter och blöjbyten :) Denna möjlighet har lett till at både jag och min fru kan utnyttja tiden bäst vi kan. Jag uppmanar er alla kvinnor att ta jämställdheten som utvecklas i detta land på allvar och låta era respektive vara hemma så att ni vilar, pluggar etc. och låta de lära känna barnet de har skapat. Det är underbart och de kommer att uppskatta det senare i livet.