Hej, Känner bara att jag behöver skriva av mig. Vi har två barn sen tidigare och fick veta förra veckan att vi är gravida igen trots ppiller. Vi har precis flyttat till en ny stad långt ifrån hela min familj, jag håller på att söka nytt tillfälligt jobb tills jag börjar min utbildning hösten 2023. Har haft depression och ångest i några månader nu också. Eftersom vi har två små barn så känns det som att vi inte kommer kunna ge de den uppmärksamhet de behöver. Så det är mycket som händer just nu. Abort var det sista jag ville göra i mitt liv men det var bara så dåligt läge just nu. Det ända som var ”skönt” var att eftersom det var så tidigt 2-3v så var det inget foster utan bara en sädescell. Kan ändå inte sluta tänka på att vi kunde ha varit familj på 5. Har någon varit i liknande sits hur gick det? Hur kom ni över alla tankar etc?