Jag fick ett plus för 26 dagar sen, då kände både jag och sambon att NU ÄR VI GRAVIDA. då var vi i vecka 4+5 ungefär. Kort efter vi fått plus började min oro. jag kände mig så ogravid. trots uppsvälld mage, men gaser och vissa dagar hade jag molvärk. Dock bara vissa dagar och ytterst lite Och lite ömma, tunga bröst. inga andra symptom. har varit mkt orolig hela tiden och haft en inre känsla på att något inte stämmer. Idag skulle jag ta nya cellprov, och bad då läkaren göra VUL. Hon såg ett foster, på endast 2 mm. så enligt mått mätt är jag då i v 5. SÅ... jag vet, men hon kunde inte fastställa de, att det avstannat. :( hon frågade om jag hade räknat fel på ÄG, men nej. inte om jag plusade för 26 dagar sen. har inte ont, och inte ens en färgad flytning. jag är idag v 8+4 men det kommer inte ut nå! Känner mig snuvad. och jag skäms, på riktigt. för familjerna vet och min dotter vet. och så ska vi då förmedla detta. Ingen lust alls. tänker dock ljuga. och säga att vi fick missfall. när de väl börjar blöda eller om 10 dagar då jag ska tillbaka till gyn och ev då får en tablett. Behöver få prata med er som varit med om detta. Jag googlar ihjäl mig och vill bara börja blöda ut detta nu. jag och sambon vill så gärna ha barn. och jag är såklart ledsen. men mest besvärad över vad som komma skall och att de nu kommer dröja länge, om ens, att bli gravida igen :(