Idag är det exakt 3 veckor sedan min lilla dotter föddes. I början så hade jag mycket mjölk i båda brösten och jag ammade henne även från båda. Men nu har det ena bröstet sinat. Det kommer inte en enda droppe ur det längre. så nu får jag amma henne från bara ett bröst. Finns det någon mer som varit med om detta? Problemet i sig är inte att brösten är olika stora eller så (Det är dom. Det är jätte skillnad på dom nu) problemet är att det bröstet som producerar mjölk inte har tillräckligt längre för att hon ska bli mätt. Någon som har tips om hur man kan få upp sin produktion eller hur man kan få igång produktionen i det andra bröstet? På bvc sa dom att man ska låta henne suga på det tomma bröstet och sen på det som fungerar och även att jag ska använda bröstpumpen för att få upp produktionen men det har vi hållit på med i två veckor nu och det verkar inte fungera...