Jag har sån ångest. Jag har mycket bebiskläder kvar från min 2åring och jag känner mig klämd hur jag ska göra nu. Barnets pappa och jag har gått isär och har en spänd relation, där han gett sig på mig och även min nuvarande partner såpass att vi båda har fått en stark ovilja mot honom och det har gjort att min son symboliserar något som är sjukt jobbigt för oss båda. Det hindrar oss från att veta om vi klarar att skapa en familj framöver som inkluderar min son, men jag kan ju inte ge upp min son, men inte heller min partner! Men vet inte om vi kommer kunna skaffa barn tillsammans, trots att båda våras planer är att stanna tillsammans för alltid… så att spara barnkläderna ger en ständig ångest men jag får lika mycket ångest av att tänka på att sälja dom, ifall jag ångrar mig sen om inget finns kvar efter honom… jag behöver någons åsikter…..